DIENSTEN

Business to Business

B2B Transport & Distributie

Van enkele pallet tot full truck load, vanzelfsprekend verwacht u dat uw goederen in perfecte staat en op tijd worden afgeleverd. Betrouwbaarheid, heldere communicatie en flexibiliteit is bij ons geen optie maar een standaard.

Uw B2B transport & distributie is bij ons in goede handen. Dagelijks zetten wij ons in voor toonaangevende klanten in uiteenlopende sectoren. Hieronder een greep uit onze B2B diensten.

Onze eigen voertuigen hebben een grote dekking in Nederland, België en West Duitsland. Voor de overige Europese bestemmingen gebruiken wij partners uit ons betrouwbare netwerk.

Meer weten? Laat uw contact gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Business to Consumer

B2C Distributie

Verkoopt u producten aan particulieren en ontvangt u slechte reviews of klachten met betrekking tot de levering van uw producten? Dan zijn wij er voor u!

Seveco Logistics verzorgt dagelijks B2C leveringen in grote delen van Nederland en België. Met een hoogwaardig servicelevel, representatief voorkomen en flexibiliteit zorgen wij ervoor dat uw goederen bij de klant tot aan de deur of tot in de huiskamer worden geleverd.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contact formulier of bel ons op +31 (0)478 441 001.